Pixums stora sommar-fototävling

Endless Summer

En fantastisk solnedgång, en ljummen, stjärnklar natt eller en oförglömlig semester vid havet. Många sommarögonblick varar för evigt – särskilt om vi bevarar dem på foton som får oss att tappa andan. Precis dessa ögonblick letar vi efter i årets fototävling som går under mottot: "Endless Summer"! Visa oss dina vackraste sommarminnen i sex olika kategorier! Tävlingen äger rum mellan 01.06.2017 och 30.09.2017. Delta! Vi längtar efter att få se de vackraste sommarfoton som du tagit under ditt liv. Fantastiska priser väntar vinnaren.

Priserna
  • Huvudvinnare

    Huvudpriset är en drömresa efter eget val till ett värde av 2500 euro.

  • Vinnare per kategori

    För var och en av de sex kategorierna utses en vinnare. Priserna inkluderar en lyxig övernattning på hotell efter eget val (kategori: Hembygd), ett utomhuskamera-set (kategori: Natur), en smartphone (kategori: Möte), en drönare (kategori: Höjd), fickpengar till din nästa kryssning (kategori: Vatten) och en surfplatta (kategori: Former). Alla kategoripriser har ett värde av 500 euro vardera. Dessutom kommer varje kategoris vinnare att belönas med ett presentkort från Pixum till ett värde av 200 euro.

  • Vinnare per land

    Dessutom kommer en vinnare per deltagande land att koras. Vinnaren kommer mottaga Pixums Fotopris, en prissumma på 500 euro och ett Pixum-presentkort till ett värde av 200 euro.

global.drag_and_drop.header
global.drag_and_drop.description